Sertésszelet „Jóasszony” raguval

Hozzávalók:

8 szelet karaj csont nélkül

15 dkg húsos füstölt szalonna

3 fej vöröshagyma

20 dkg füstölt sonka

20 dkg zöldborsó

40 dkg gomba



1 tk. őrölt fekete bors

1 ek. grill fűszerkeverék

étolaj

Elkészítés:

A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam.

A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés olajon szép pirosra sütöttem.

A szalonnát kipirítottam, rádobtam a hagymát és megdinszteltem. Hozzáadtam a sonkát, zöldborsót, gombát, sóztam borsoztam és addig pároltam, míg a gomba elfőtte a levét.

A megsütött hússzeleteket a raguval és kocka sült krumplival tálaltam.

Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tovább a blogra »