Joghurtban pácolt rántott karajszeletek

Hozzávalók:

• 4 szelet karaj csont nélkül

• 2 dl joghurt

• só

• őrölt fehér bors

• őrölt chili

• 2 gerezd fokhagyma

• 20 dkg finomliszt

• 3 db tojás

• 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

• étolaj

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal és a hússzeletekre öntjük.

Hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra! A karajszeleteket kivesszük a joghurtból, lecsepegtetjük, majd lisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsába panírozzuk.

Bő olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »