Magyaros göngyölt csirkecomb filé

Hozzávalók:

• 4 db csirkecomb

• 4 szelet trappista sajt

• 1 szál parasztkolbász

• 2 db hegyes erős paprika

• só

• szárnyas fűszerkeverék

Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre, a kolbászt karikákra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika kolbászt és 1-2 szelet paprikát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük. 

Köretnek friss salátát készítettem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »