Tavaszi karajszelet

Ahogy készült:

Hozzávalók:

• 4 szelet karaj csont nélkül

• 2 db paradicsom

• 2 db hegyes erős paprika

• 2 fej lila hagyma

• 8 levél medvehagyma

• 8 szelet bacon

• 4 szelet trappista sajt

• só

• grill fűszer

• 5 dkg vaj

• őrölt bors

Elkészítése:

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.

A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát szeleteke vágjuk.

A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, két karika lila hagymát, 3-4 szeletet a paprikából, két levél medvehagymát és két fél csík bacont.

Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.

Köretnek sült zöldséget készítettem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »