Karajszeletek laskagombás raguval

Hozzávalók:

4 szelet karaj csont nélkül

50 dkg laskagomba

1 db hegyes erős paprika

10 dkg bacon /vagy más húsos füstölt szalonna /

1 fej vöröshagyma



őrölt bors

grillfűszer

étolaj

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk grillfűszerrel és őrölt borssal. Kevés olajon pirosra sütjük és félre tesszük.

A hagymát apróra, a szalonnát, paprikát, és a laskagombát csíkokra vágjuk.

A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, paprikát, ízesítjük sóval, borssal és 15-20 percig pároljuk.

A karajszeleteket a raguval és tetszőleges körettel / én rizst készítettem mellé /tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »