Sajttal és gombával töltött karajszeletek

Hozzávalók:

A panírozáshoz:

A sütéshez:

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a levét elfövi, majd hozzáadjuk a petrezselymet.

Még melegen belekeverjük a reszelt sajtot. A sajt megolvad és összefogja a töltelékünket.

A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből, majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Sült újkrumplit és vegyes salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »