Paradicsommal, kecskesajttal sütött csirkemell

Hozzávalók:

4 db csirkemell filé

3-4 db paradicsom

20 dkg kecskesajt

5 dkg vaj



őrölt fehér bors

oregánó

A csirkemelleket szétnyitottam, kiklopfoltam, sóztam, megszórtam őrölt fehér borssal. A hússzeleteket kevés vajon elősütöttem /éppen csak fehéredésig/. A paradicsomokat és a kecskesajtot fél centi vastag szeletekre vágtam.

A csirkemelleket tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé. Mindegyikre teszünk 3-4 szelet paradicsomot, majd 2-2 szelet kecskesajttal betakarjuk, megszórjuk apróra vágott oregánóval.

Sütőben 160 fokon, 15-20 perc alatt készre sütjük. Köretnek rizst vagy friss salátát ajánlok hozzá! Jó étvágyat kívánok!

Tovább a blogra »