• Hozzávalók:
• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 6 fej vöröshagyma
• 4 db tojás
• só
• 2 ek. mustár
• 1 kávéskanál durvára őrölt bors
• étolaj
• finomliszt
Elkészítés: A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral. A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük.
A hússzeleteket kevés olajon serpenyőben szép pirosra sütjük.
A hagymakarikákat lisztezzük, és bő, forró olajban kisütjük. Egyszerre csak keveset tegyünk az olajba. Szűrön lecsepegtetjük.
A tojásokból tükörtojást sütünk.
Tálaláskor a karajszeleket a sült hagymával, a tükörtojással és tetszőleges körettel kínáljuk. Sült burgonyát készítettem hozzá, de bármilyen körettel finom!
Jó étvágyat kívánok hozzá!