MUSTÁROS KARAJSZELETEK, SÜLT HAGYMÁVAL ÉS TÜKÖRTOJÁSSAL

 • Hozzávalók:

• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül

• 6 fej vöröshagyma

• 4 db tojás

• só

• 2 ek. mustár

• 1 kávéskanál durvára őrölt bors

• étolaj

• finomliszt

Elkészítés: A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral. A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük.

A hússzeleteket kevés olajon serpenyőben szép pirosra sütjük.

A hagymakarikákat lisztezzük, és bő, forró olajban kisütjük. Egyszerre csak keveset tegyünk az olajba. Szűrön lecsepegtetjük.

A tojásokból tükörtojást sütünk.

Tálaláskor a karajszeleket a sült hagymával, a tükörtojással és tetszőleges körettel kínáljuk. Sült burgonyát készítettem hozzá, de bármilyen körettel finom!

Jó étvágyat kívánok hozzá!

    

Tovább a blogra »