Karajszeletek ínyenc raguval sütve

Hozzávalók:

4 szelet karaj csont nélkül

2 db hegyes erős paprika

4 szál újhagyma

15 dkg bacon

20 dkg trappista sajt

15 dkg konzerv kukorica

1 tk. só

1 mk. őrölt bors

1 tk chili pehely

2 ek étolaj

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk chili pehellyel, és kevés olajon megsütjük vigyázva, hogy ne szárítsuk ki!

A bacont, paprikákat, újhagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük, a kukoricát leszűrjük.

A bacont kipirítjuk, rátesszük a paprikát, újhagymát, borsozzuk és megszórjuk chili pehellyel. Két-három percet sütjük, hozzáadjuk a kukoricát és levesszük a tűzről.

A hússzeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé, ráhalmozzuk a baconos, kukoricás, hagymás, paprikás ragut, bőven megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben megsütjük.

Kb. 15-20 perc, amíg a sajt megpirul.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »