Sajtos, sonkás, baconos töltött csirkemell

   Hozzávalók:

• 2 egész csirkemell filé

• 4 szelet sajt

• 4 szelet bacon

• 4 szelet prágai sonka

• só

• 2 db hegyes erős paprika

A panírozáshoz:

• 20 dkg finomliszt

• 3 tojás

• 30 dkg zsemlemorzsa

• 1 ek. szezámmag

A sütéshez:

• étolaj

Elkészítése:

A paprikát szeletekre vágjuk.

A csirkemelleket kettévágjuk, szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát, sajtot, bacont és 2-3 szelet paprikát.

A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, a szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek szalmaburgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »