Tejszínes, sajtmártásos csirkeragu

Hozzávalók:

Elkészítése:

A csirkemellet vékony csíkokra, a fokhagymát és a vöröshagymát apróra vágtam.

A csirkemell csíkokat egy kevés olajon, nagy lángon hirtelen átsütöttem.

Egy serpenyőben kipirítottam a bacont, megdinszteltem rajta a vöröshagymát. Rátettem a csirkemell csíkokat, ízesítettem sóval, őrölt fehér borssal, és rászórtam az apróra vágott fokhagymát. Négy-öt percet együtt pirítottam, majd felöntöttem a tejszínnel. Hozzáadtam a krémsajtot és reszelt sajtot, a tejföllel elkevert mustárt és addig pároltam, míg besűrűsödött mártás sűrűségűre.

Külön makarónit főztem köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »