Mustáros, chilis karajszeletek csípős zöldségraguval

Hozzávalók:

4 szelet karaj csont nélkül

2 evőkanál mustár

1 teáskanál chili pehely vagy 1 db chili paprika apróra vágva

1 teáskanál só

1 mokkáskanál durvára őrölt bors

1 dl olaj

1 db sárgarépa

2 db zöld hegyes erős vagy 1 db zöld kaliforniai paprika

1 db sárga kaliforniai paprika

1 db piros kaliforniai paprika

2 fej lila hagyma

1-1,5 dl chili szósz

Elkészítés:

A zöldségeket csíkokra vágjuk.

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chili pehellyel és megkenjük mustárral. Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a hússzeleteket, majd félre tesszük.

A serpenyőben a visszamaradt olajon megpirítjuk a zöldségeket / maradjanak roppanósak / ráöntjük a chili szószt, egyet forralunk rajta és levesszük a tűzről.

A húst a chilis zöldségraguval tálaljuk- Ropogós szalma krumplit sütöttem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »