Hozzávalók:
4 szelet karaj csont nélkül
2 evőkanál mustár
1 teáskanál chili pehely vagy 1 db chili paprika apróra vágva
1 teáskanál só
1 mokkáskanál durvára őrölt bors
1 dl olaj
1 db sárgarépa
2 db zöld hegyes erős vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
1 db sárga kaliforniai paprika
1 db piros kaliforniai paprika
2 fej lila hagyma
1-1,5 dl chili szósz
Elkészítés:
A zöldségeket csíkokra vágjuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chili pehellyel és megkenjük mustárral. Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a hússzeleteket, majd félre tesszük.
A serpenyőben a visszamaradt olajon megpirítjuk a zöldségeket / maradjanak roppanósak / ráöntjük a chili szószt, egyet forralunk rajta és levesszük a tűzről.
A húst a chilis zöldségraguval tálaljuk- Ropogós szalma krumplit sütöttem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!