Ropogós csirkeszárnyak burgonyaágyon

Hozzávalók:

Elkészítése:

A csirke szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk. végeit levágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel, őrölt köménnyel, apróra vágott fokhagymával és chilivel.

Ráöntjük az olíva olajat és alaposan összeforgatjuk és egy órára a hűtőbe tesszük.

A burgonyát megtisztítjuk, fél centi vastag karikákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kevés szárnyas fűszert szórunk rá és egy tepsibe terítjük.

Rátesszük a befűszerezett csirke szárnyakat. A tepsit előmelegített sütőben tesszük és 180 fokon szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »