Jalapenós, krémsajtos csirkemell

Hozzávalók:

4 db fél csirkemell

4 db jalapeno /vagy hegyes erős/ paprika

20 dkg krémsajt

4 szelet füstölt sonka

½ csokor snidling



őrölt bors

20 dkg finomliszt

3 db tojás

30 dkg zsemlemorzsa

olaj a sütéshez

Elkészítés:

A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A paprikák két végét levágjuk, eltávolítjuk a magokat. A snidlinget apróra vágjuk, hozzá keverjük a krémsajthoz, sózzuk, borsozzuk, majd bele nyomjuk a paprikákba. A csirkemellek egyik felére teszünk egy-egy szelet sonkát, egy paprikát, ráhajtjuk a másik felét és bepanírozzuk.

Közepes lángon, bő olajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »