Sült csirkecomb tepsis burgonyával

Hozzávalók:

• 6 db csirkecomb

• 2 kg burgonya

• só

• 1 mk szárnyas fűszer

• 1 mk durvára darált bors

• 1 mk őrölt kömény

• 1 mk fokhagyma granulátum

• 1 mk chili pehely

• 1 dl étolaj

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal és bekenjük vele a csirkecombokat.

A burgonyát összekeverjük a maradék fűszeres olajjal, majd tepsibe terítjük. Rátesszük a befűszerezett combokat és előmelegített sütőben lefóliázva egy órát sütjük, / 180 fok/ majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük. Légkeveréses sütőben 180 fokon kb. 30-40 perc.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »