Sajtos, jalapenos, újhagymás göngyölt csirkecomb filé

Hozzávalók:

Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikát és az újhagymát apróra vágjuk. A kiterített csirkecombokra szórjuk a paprikát és az újhagymát, ráteszünk egy-egy szelet trappista sajtot és egy-egy evőkanál krémsajtot.

A húst felgöngyöljük, majd szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon /légkeveréses sütőben 170-180 fok, 45-50 perc alatt /megsütjük.

Köretnek kukoricás rizst készítettem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »