Gesztenyés szelet

  Hozzávalók:

A piskótához:

• 5 db tojás

• 5 evőkanál  finomliszt

• 5 evőkanál kristálycukor

• 1 cs sütőpor

A krémhez:

• 15 dkg Rama margarin

• 50 dkg gesztenye massza

• 1 csomag csokis pudingpor

• 3 dl tej

• 0,5 üveg rumaroma vagy rum

A tetejére:

• 5 dl hulala habtejszín

• 1 csomag tortadara

Elkészítés:

Megsütjük a piskótát, hagyjuk kihűlni. A krémhez a tejjel megfőzzük a pudingot, belekeverjük a gesztenyét, margarint és a rumaromát. Az egészet krémesre keverjük.

A tejszínt kemény habbá verjük. A piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel. Rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk a tortadarával.

Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »